Diamantno vrtanje

Diamantno vrtanje je način vrtanja, ki ustvari natančne in gladke vrtine skozi najmočnejše materiale.

To je specializirana storitev, ki bi jo morali izvajati samo usposobljeni strokovnjaki, da se zagotovi pravilna in varna uporaba tehničnih strojev ter dosežejo visokokakovostni rezultati.

Diamantno vrtanje omogoča vrtanje natančnih lukenj skozi skoraj vse materiale – vključno s kamnom, kovino, betonom in celo armiranim betonom. Ta trdnost je posledica uporabe diamantov vdelanih v sveder. Diamantna krona za suho vrtanje je nepogrešljiv element diamantega vrtanja.

Druga značilnost kronskega vrtanja je, da so diamantski svedri votli in omogočajo črpanje vode, da ostane točka vrtanja hladna in zmanjša širjenje prahu.

Diamantna tehnika vrtanja je vsestranska in omogoča uporabo v različnih okoliščinah. Poleg moči diamantnih vrtalnikov je ta metoda tiha in ne udarna, saj zagotavlja, da opravljeno delo povzroča le malo motenj.

KRONSKO VRTANJE SE UPORABLJA V NAJRAZLIČNEJŠIH GRADBENIH PROJEKTIH

Njegovo priljubljenost je mogoče razložiti z mnogimi koristnimi lastnostmi, kot so:

Prednosti diamantnega vrtanja

Ker ta metoda ni udarna in ustvarja le minimalne vibracije, zmanjšuje verjetnost nastanka drobcev in razpok – kot nalašč za vzdrževanje preostale konstrukcije. Pogosti razlogi za uporabo diamantnega vrtanja vključujejo izdelavo lukenj skozi konstrukcije za električno napeljavo, vodovod, cevovode in kanale.

Diamantno vrtanje izvajamo z različnimi orodji in v različnih okoljih

Naša ekipa ima redna usposabljanja in izkušnje za varno in učinkovito uporabo naše vrhunske opreme. Predanost in strokovnost naše ekipe omogočata kakovostno izvedbo vseh naših storitev.

Vrtamo do premera Ø 1250 milimetrov in do glede na potrebe naročnika, trenutno je naša najdaljša izvrtina 18m.