Diamantno rezanje omogoča natančen razrez raznovrstnih materialov v različnih pogojih. Prednost diamantenga rezanja je natančnost izvedbe. Diamantna rezila delujejo najbolje ob uporabi vode, saj ta prepreči pregrevanje rezila in močno zmanjšala količino škodljivega prahu, ki nastane pri rezanju.
Diamantno rezanje DIAMANTNO REZANJE
Diamantno vrtanje je način vrtanja, ki ustvari natančne in gladke vrtine skozi najtrše materiale. Prednost te metode je, da je tiha in ustvarja le minimalne vibracije, kar zmanjšuje verjetnost nastanka poškodb okolišnega materiala. Diamantno vrtanje DIAMANTNO VRTANJE Vrtanje vrtin je postopek vrtanja luknje v zemljo za pridobivanje naravnih virov, kot so podtalnica (vrtina za vodo oz. vrtanje vodnjakov), zemeljski plin, nafta... Vrtanje vrtin VRTANJE VRTIN Vrtanje vrtin za geosonde, ki si učinkovit sistem za prenašanje posredne toplote za ogrevanje in hlajenje prostorov ter za sanitarno vodo. Vrtanje geosond VRTANJE GEOSOND Horizontalno vrtanje je gradbena tehnika, pri kateri se pod vodno potjo ali cesto oz. drugim določenim območjem izvrta predor, skozi izvrtani podzemni predor pa se potegne cevovod ali cevi z drugim namenom. Horizontalno vrtanje HORIZONTALNO VRTANJE Piloti in sidra pomagajo stabilizirati temelje stavb oz. tla pred izvedbo gradnje. Sidra in piloti SIDRA IN PILOTI
Zabijanje pilotov je postopek umeščanja pilotov v tla, ne da bi prej izvrtali vrtino. Piloti se pri tej tehniki v tla umeščajo z zabijanjem, potiskanjem ali na kakšen podoben način. Zabijanje pilotov ZABIJANJE PILOTOV Dno vrtine se sčasoma začne polniti s precejšnjo količino usedlin, kar zmanjša njeno sposobnost optimalnega delovanja. Izpihovanje vrtin IZPIHOVANJE VRTIN

Slide Diamantno rezanje omogoča natančen razrez raznovrstnih materialov v različnih pogojih. Prednost diamantenga rezanja je natančnost izvedbe. Diamantna rezila delujejo najbolje ob uporabi vode, saj ta prepreči pregrevanje rezila in močno zmanjšala količino škodljivega prahu, ki nastane pri rezanju.
Diamantno rezanje DIAMANTNO REZANJE
Slide Diamantno vrtanje je način vrtanja, ki ustvari natančne in gladke vrtine skozi najtrše materiale. Prednost te metode je, da je tiha in ustvarja le minimalne vibracije, kar zmanjšuje verjetnost nastanka poškodb okolišnega materiala. Diamantno vrtanje DIAMANTNO VRTANJE

O NAS

Družinsko podjetje Diate smo na trgu s svojimi storitvami prisotni že od leta 1982. Z bogatimi izkušnjami in izobraženim kadrom svojim strankam nudimo vrhunsko opravljeno storitev.

NAŠE PREDNOSTI

TRADICIJA

40

Letna tradicija podjetja

PROJEKT

8279

zaključenih projektov

DELAVEC

11

zaposlenih strokovnjakov

TRADICIJA

40

Letna tradicija podjetja

PROJEKT

8279

zaključenih projektov

DELAVEC

11

zaposlenih strokovnjakov

O nas

Družinsko podjetje Diate smo na trgu s svojimi storitvami prisotni že od leta 1982. Z bogatimi izkušnjami in izobraženim kadrom svojim strankam nudimo vrhunsko opravljeno storitev.

STORITVE

Zakaj izbrati DIATE

Izobražen kader

To je prva konkurenčna prednost vsakega podjetja. Naš kader sledi novitetam stroke in se redno izobražuje ter tako našim naročnikon nudi sodobne in vrhunske rešitve.

Zanesljivost in natančnost izvedbe

Vrhunska oprema in strokonvno vodenje prinese odlične rezultate in zadovoljstvo našim strankam.

Vodenje dokumentacije in svetovanje

Pri nas boste vedno na tekočem z realizacijo projekta in vedno boste dobili informacije, ki vas zanimajo. Naše stranke so naša prva skrb.

REFERENCE

CERTIFIKATI

ISO 9001:2015

KVALITETA IN ODLIČNOST

Najvišje standardi kvalitete.

ISO 14001:2015

OKOLJU PRIJAZNO PODJETJE

Skrb za okolje, varčevanje z energijo, energetska učinkovitost.

ISO 45001:2018

VARNOST PRI DELU

Zahteve za sistem vodenja zdravja in varnosti pri delu.

Imate projekt, ki ga lahko uresničimo skupaj?